AFVALBAKKEN / BLIKVANGERS

besparen op ledigen en beheerkosten.

Voorkom zwerfafval, de zorg voor goede, voldoende, maar vooral ook de juiste afvalbakken op straat en in recreatiegebieden.
Een opgave waaraan dagelijks vele mensen werken. DELTA biedt een select assortiment  buitenafvalbakken voor uw bedrijfsterrein, schoolplein en de openbare ruimte. De afvalbakken zijn tot stand gekomen in samenwerking met o.a. de gemeentelijke reinigingsdiensten en beheerders van de buitenruimte. Naast gebruiksvriendelijk zijn onze afvalbakken altijd gemaakt van RVS en daarmee van een zeer hoge kwaliteit

Blikvangers zijn de perfecte oplossing voor het verminderen van zwerfafval langs fietspaden. Afvalbakken voor hondenpoep, met stip in de ergernis top 3, bieden wij passende oplossingen. Speciale afvalbakken, die eenvoudig te ledigen zijn. Op zoek naar onderhoudsarme afvalbakken voor de buitenruimte? Wij maken graag het verschil.

Afval scheiden in bestaande afvalbak?

Om afval scheiden kunnen we niet meer heen. Daarom maken wij het mogelijk om iedere bestaande afvalbak om te bouwen en geschikt te maken voor afvalscheiding. Zo bespaart u kosten en kunt u snel en eenvoudig omschakelen naar afvalscheiding.

Advies bij uw keus voor de juiste afvalbak

Onze adviseurs delen graag kennis om te bepalen wat de juiste oplossing en keuze is voor uw afvalbakken. Welke afvalbak past in uw winkelstraat en hoe voorziet u de recreatiegebieden van opvallende afvalbakken? . We bekijken voor welke doelgroep de openbare ruimte bestemd is, hoe wordt het meubilair gebruikt? Afval beter scheiden?  Bel ons op 038 – 460 2700 of neem contact op via e-mail.

Interesse?

Vraag meer informatie aan