fietsenstalling en fietsenrekken

Met BINI is uw hek ook een fietsrek!

De populariteit van de fiets stelt steden en gemeenten voor tal van opgaven als het gaat om o.a het fietsparkeren. Wij laten u daarom graag kennismaken met de laatste trends en ontwikkelingen zoals met  TOMER het neerklapbare fietsnietje of de fietssteunen in Breda waar comfort wordt geleverd bij verkeerslichten.

Om lang parkeren te stimuleren is er de BINI een veilige en toegankelijke fietsenstalling waarmee u ruimte bespaart.

Iedereen herkent het slingerende fietsen bij het station, omgevallen fietsen in de winkelstraat. Een doorn in het oog, maar op te lossen met de fiets parkeeroplossingen van DELTA. Wij bieden een select scala  aan fietsparkeervoorzieningen om het stallen van fietsen eenvoudig en doeltreffend te verzorgen.

Markeer fietsvakken met onze bike bricks. Niet elke fiets heeft een REK nodig maar wel een PLEK. Door uw fietsenstalling op diverse punten te voorzien van een fietsnietje zorgt u voor een geordend straatbeeld.

Tijdelijk een fietsenstalling nodig? Wij bieden de mogelijkheid om fietsenrekken te huren. Handig om fietsen te stallen tijdens een evenement. Wij beperken ons niet alleen tot het verhuren van fietsenrekken, ook ander hoogwaardig straatmeubilair huurt u bij DELTA!

Ruimtebeslag is een vaak gehoord probleem. Maak van uw hek een fietsrek combineer functies en bespaar ruimte. Dat geldt voor uw schoolplein, marktplein maar ook prima bij OV haltes. Geschikt voor elk type fiets ook met kratjes en manden. Maak kennis met BINI.

Advies bij uw keus voor de juiste fietsenstalling

Onze adviseurs op het gebied van inrichten van openbare ruimte gaan graag met u om tafel om te bepalen wat de juiste oplossing voor uw fietsprobleem is. Wij helpen u graag bij de keuze van het juiste fietsenrek maar helpen ook bij het inrichten van de rest van het straatbeeld, park, begraafplaats of andere locatie. We bekijken voor welke doelgroep de openbare ruimte bestemd is, hoe wordt het meubilair gebruikt? Is het bijvoorbeeld van belang dat fietsenrekken eenvoudig kunnen worden weggehaald, of komt het meubilair op een schoolplein te staan? Bel ons op 038 – 460 2700 of neem contact op via e-mail.

Interesse?

Vraag meer informatie aan